Ring på tlf.: +45 40 90 80 66  eller  +45 40 70 80 67

Følg os 

Wittenborg kaffeautomat – høj kvalitet og stor driftssikkerhed

Hvis du søger efter en Wittenborg kaffeautomat, så er du kommet til rette sted. Hos Nordjysk kaffe udbyder vi flere varianter af Wittenborg kaffeautomat.

De er kendt for deres store pålidelighed og fantastiske kvalitet. Der skal således kigges langt for at finde tilsvarende eller bedre produkter på markedet.

Når man tager det mulige tilbehør med i ligningen, så er det et helt genialt produkt. Her kan i nemlig få en stilfuld kaffestation med matchende bord og lignende.

Det smarte ved dette system er, at man nemt kan tilpasse det til den enkelte virksomhed. Det gælder til dels visuelt og dels maskinens kapacitet.

Hos Nordjysk Kaffe forhandler vi Wittenborg Kaffeautomat i flere størrelser. Helt ned til 80 kopper om dagen til flere hundrede kopper dagligt.

Du har således mulighed for at få en tilpasset løsning som passer til netop dig og din virksomhed.

Smagfuld kaffe som passer til Wittenborg Kaffeautomat

Her hos Nordjysk Kaffe går vi meget op i kaffe. Dette kommer dig som kunde hos os til gode. Vi har nemlig selv smagt og duftet os frem til det helt rette blend.

Vi har været virkelig mange typer kaffe igennem og endnu flere kombinationer. Til sidst fandt vi heldigvis frem til de helt rigtige kombinationer.

Derfor består vores blend af flere forskellige typer bønner som kommer fra 3 forskellige kontinenter.

I vores kaffe kan du forvente en unik kombination af smag, duft og fylde. Både du, dine kolleger samt jeres kunder vil elske jer for det, når først I får implementeret vores koncept hos jer.

Vi samarbejder nemlig med producenten bag Wittenborg kaffeautomat. Vi kan dermed ikke alene sælge deres produkter, men også levere og installere dem.

Vi leverer maskiner såvel som kaffe til hele Nordjylland. Det er således underordnet om virksomheden ligger i Skagen, Brønderslev eller Thisted. Uanset hvad kommer vi altid gerne forbi med friske forsyninger.

Hvis du vil høre mere om vores løsninger samt dine muligheder, så kan vi kontaktes på tlf: 40 90 80 66 eller mail: tje@nordjysk-kaffe.dk.

Nordjysk Kaffe
– GOD KAFFE & GOD SERVICE

Kontrolrapport