Ring på tlf.: +45 40 90 80 66  eller  +45 40 70 80 67

Følg os 

VORES KAFFE

Vi forhandler vores egen kaffe

Hos Nordjysk Kaffe forhandler vi vores egen kaffe. En rigtig kvalitets kaffe, som er ristet i Danmark på en danskejet fabrik. På fabrikken er der et godt arbejdsmiljø og ordentlige arbejdsvilkår for medarbejderne.

Fordelen ved vores egen kaffe er ikke kun den lækre smag. Med vores egen kaffe har vi styr på, at det ikke kun er kaffen der skal være i orden. Det hele skal være i orden. Det er troværdighed for os.

NORDJYSK KAFFE BLEND 1

Blend 1 er en rigtig lækker Java Colombia-kaffe. Den er sammensat af vaskede bønner fra Indonesien, Etiopien, Brasilien og Colombia. Nøje udvalgt til at give en virkelig god smag.

Bønnerne er 100% Arabicabønner. Det giver dig en kvalitetskaffe, hvor man både rammer bredt, og samtidigt får en god og fyldig kop kaffe. En kaffe der smager af mere. Kaffen er brændt, så den tåler at stå lidt uden at blive bitter.

Vores Blend 1 kan både købes som 55 gram, 500 gram samt som helbønne.

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål om kaffen. Vi er altid parat med råd og vejledning.

NORDJYSK KAFFE LUX BLEND

Lux blend er en kaffe, som er nøje sammensat af udsøgte bønner fra Brasilien, Vietnam og Mellemamerika.

Denne virkelig udsøgte blanding er særligt kendetegnet ved en mild og rund smag. En kaffe som samler de fleste på kontoret.

Lux blend fås som 300 gram, og 500 gram formalet.

Kaffen er brændt, så den tåler at stå lidt uden at blive bitter. En udsøgt smagsoplevelse til hverdagen, som lige giver dét ekstra.

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål om kaffen. Vi er altid parat med råd og vejledning.
Nordjysk Kaffe
– GOD KAFFE & GOD SERVICE

Kontrolrapport

arrow-down