Ring på tlf.: +45 40 90 80 66  eller  +45 40 70 80 67

Følg os 

Kaffeløsninger til virksomheder – til stærke nordjyske priser

Hos Nordjysk Kaffe tilbyder vi kaffeløsninger til virksomheder. Vi leverer allerede i dag kaffeløsninger til virksomheder på tværs af mange forskellige brancher.

Vi leverer for eksempel til hotel, cafe og alverdens forskellige kontorer. Du kan således også nemt have stødt på vores koncept allerede.

Vores koncept passer ind i enhver virksomhed. Vi kan levere de helt store løsninger til store virksomheder, kantiner og hoteller. Vi kan dog også levere en god løsning til det mindre kontormiljø eller lignende.

Når du lader os om at levere din virksomheds kaffeløsning, så er i sikret kvalitetskaffe fra øverste hylde. Den kaffe vi anvender er nøje udvalgt og den færdige kaffe bliver til her i Danmark.

Det betyder at der er styr på såvel kvaliteten af varen som på arbejdsforholdene.

Meget andet end kaffeløsninger til virksomheder

Hos Nordjysk Kaffe er vi uden tvivl stærkest i vores kaffe og de maskiner og automater vi har på det område. 

Det betyder dog ikke at vi ikke har andet end kaffeløsninger til virksomheder at byde på.

Vi kan nemlig ligeledes tilbyde et godt udvalg af the. Her fører vi de største og mest anerkendte mærker som pickwick og Lipton te i breve.

Disse er særligt velegnet hvis du ønsker at dine kunder og medarbejdere har mange forskellige smage at vælge imellem.

Hvis i har en mere ensartet smag indenfor te, så kan vi også tilbyde te i løsvægt. Uanset hvad i vælger, så er i sikret te i høj kvalitet, som samtidig smager himmelsk.

Vi er naturligvis leveringsdygtige i automater som ikke alene laver kaffe, men også kogende vand til the. På den måde er der lidt for enhver smag, uden for meget bøvl og besvær.

Vi mener nemlig at det skal være nemt og lige til at få en kop kvalitetskaffe eller the i en travl hverdag.

Hvis du vil høre mere om vores løsninger samt dine muligheder, så kan vi kontaktes på tlf: 40 90 80 66 eller mail: tje@nordjysk-kaffe.dk.

Nordjysk Kaffe
– GOD KAFFE & GOD SERVICE

Kontrolrapport