Ring på tlf.: +45 40 90 80 66  eller  +45 40 70 80 67

Følg os 

Kaffeleverandør – Når kun det bedste er godt nok

Hvis du leder efter en ny kaffeleverandør, så er du kommet til det rette sted. Nordjysk Kaffe er din kvalitetsbevidste kaffeleverandør i hele Nordjylland.

Hvis du ønsker at forkæle dine kunder og medarbejdere, så er god kaffe et godt sted at starte. Her er der heldigvis hjælp at hente.

Hos Nordjysk Kaffe leverer vi nemlig noget af det lækreste og mest smagfulde kaffe på markedet.

Vi har smagt os frem til den helt rette kombination af flere forskellige kaffebønner fra hele verden. 

Straks efter høsten sendes bønnerne her til Danmark. Herefter bliver de bearbejdet på en dansk fabrik. Her blandes de i de helt rette blandingsforhold, så den færdige kaffe bliver bedst mulig.

Herefter er kaffen ved at være klar til at blive sendt ud til dig og vores mange andre kunder.

Vi sælger pakker i flere forskellige størrelser. Desuden kan du både få vores kaffe formalet eller som hele bønner. Hvad du vælger er helt op til dig, din smag.

Kaffeleverandør med stort udvalg af maskiner og automater

Vi kan naturligvis også være behjælpelig med maskiner og automater til brygning af virksomhedens kaffe. Vi har flere forskellige modeller at vælge imellem. Hvilken model der passer til dig og din virksomhed kommer an på så meget.

Vi står dog altid klar med kompetent rådgivning. Dette gælder ved valg af maskine til brygning såvel som selve kaffen. På den måde kan du være sikker på at du får en god og holdbar kaffeleverandør i os.

Selvom vi personligt er ret vilde med kaffe, så må vi sande at det ikke er alle der har det på samme måde. Derfor har vi også lagt os i selen for at skaffe et godt alternativ.

Derfor kan vi stolt præsentere et stort udvalg af kvalitets the fra de bedste mærker. Vi har endda ikke alene the i breve, men også i løs vægt.

Hos Nordjysk Kaffe er vi hele Nordjyllands kaffeleverandør. Vi leverer dagligt kaffe rundt omkring i hele Nordjylland.

Hvis du vil høre mere om vores løsninger samt dine muligheder, så kan vi kontaktes på tlf: 40 90 80 66 eller mail: tje@nordjysk-kaffe.dk.

Nordjysk Kaffe
– GOD KAFFE & GOD SERVICE

Kontrolrapport