Ring på tlf.: +45 40 90 80 66  eller  +45 40 70 80 67

Følg os 

Kaffefirmaer – Vi hjælper jer med den helt rigtige løsning for jer

Når du leder efter kaffefirmaer på nettet, så er der stor forskel på hvordan de griber det hele an. Hos Nordjysk Kaffe differentierer vi os fra øvrige kaffefirmaer på flere forskellige måder.

Dér hvor vi hos Nordjysk Kaffe skiller os mest ud er uden tvivl selve kaffen. Vi har specielt sammensat vores 2 typer kaffe. De er blandet af flere forskellige sorter fra hele verden. 

Med til den historie hører også at kaffen udelukkende høstes ude rundt i verden. Resten af processen sker på en fabrik her i Danmark.

Dette skaber både vished om at kvaliteten er helt i top, men også at arbejdsmiljøet følger med.

Kun få kaffefirmaer kan tilbyde samme store udvalg i høj kvalitet

Vi tilbyder vores kaffeblandinger både som hele bønner og som malet. Det er dermed op til dig og valget af maskine eller automat som afgør hvilken af delene det skal være.

Selvom vi har vores primære fokus på kaffe, så er vi og andre kaffefirmaer jo godt klar over, at ikke alle drikker kaffe. Derfor har vi sørget for, ligeledes at have et stærkt udvalg af the. Vi har således både the i breve fra førende producenter samt the i løs vægt.

Hvilken af delene i bør vælge i din virksomhed kommer an på om i kan enes om én eller få smage, eller vil have mange valgmuligheder.

Men vi kommer naturligvis ikke bare og læsser kaffe og the af hos jer. I skal jo også have noget at brygge dette i.

Derfor har vi hos Nordjysk Kaffe flere forskellige automater og lignende som du kan vælge imellem. Her kan både det store og det mindre behov dækkes.

Vi kører dagligt i hele Nordjylland og er således aldrig langt væk. Du kan således hurtigt få fyldt op hvis du pludselig er ved at løbe tør.

Hvis du vil høre mere om vores løsninger samt dine muligheder, så kan vi kontaktes på tlf: 40 90 80 66 eller mail: tje@nordjysk-kaffe.dk.

Nordjysk Kaffe
– GOD KAFFE & GOD SERVICE

Kontrolrapport