Ring på tlf.: +45 40 90 80 66  eller  +45 40 70 80 67

Følg os 

Kaffeautomat til kontor

Det kan være svært at finde en god og holdbar kaffeautomat. Hos Nordjysk Kaffe har vi dog formået at skabe et unikt koncept indeholdende en kaffeautomat i god og holdbar kvalitet.

Her hos Nordjysk Kaffe holder vi af at nørde kaffe. Det er da også vores store interesse for god, fyldig og smagfuld kaffe der har fået os til der hvor vi er i dag.

Vi har for eksempel selv udviklet vores kaffe blend helt fra bunden. Her har vi smagt os gennem utallige forskellige typer kaffe.

I sidste ende fandt vi frem til vores blend som består af flere forskellige bønner fra hele verden.

En kop af vores kaffe er således ikke bare en almindelig kop kaffe. Det er ren nydelse i hver en tår.

Netop derfor er vores kaffe også perfekt hvis du ønsker at forkæle dine ansatte og kunder. Kaffedrikkerne iblandt dem vil blive særdeles glad for en sådan overraskelse.

Friskbrygget kaffe dagen lang med en kaffeautomat fra Nordjysk Kaffe

Med en kaffeautomat fra Nordjysk Kaffe kan dine ansatte såvel som kunder få lækker, friskbrygget kaffe dagen lang. 

Men ikke nok med det, så kan de også få deres kaffe præcis som de ønsker det. Vores maskiner kan nemlig lave de mest gængse varianter af kaffe.

På den måde kan alle kaffedrikkeres behov og lyster blive stillet. Men fordelene stopper ikke her, for vi har naturligvis også tænkt på dem som ikke drikker kaffe, eller ikke ønsker kaffe hele dagen lang.

Derfor kan alle vores maskiner selvfølgelig også tilberede en kop kogende vand. Dette vand omdannes til den mest smagfulde te i løbet af ingen tid.

Hos Nordjysk kaffe har vi nemlig sat os for at finde frem til noget af det bedste the på markedet. Derfor kan vi glædeligt tilbyde alle som drikker the et stort udvalg.

Hvis i ønsker et stort og alsidigt udvalg, så har vi stilfulde kasser med alverdens varianter af the fra både Pickwick og Lipton. Desuden kan vi tilbyde et godt udvalg af the i løs vægt. 

På den måde kan selv the elskere få stor gavn af en kaffeautomat fra Nordjysk Kaffe.

Hvis du vil høre mere om vores løsninger samt dine muligheder, så kan vi kontaktes på tlf: 40 90 80 66 eller mail: tje@nordjysk-kaffe.dk.

Nordjysk Kaffe
– GOD KAFFE & GOD SERVICE

Kontrolrapport