Ring på tlf.: +45 40 90 80 66  eller  +45 40 70 80 67

Følg os 

Kaffeautomat erhverv

Hos Nordjysk Kaffe tilbyder vi en professionel kaffeautomat erhverv. I vores koncept indgår der kaffe af høj kvalitet samt en kaffeautomat erhverv. Gør brug af vores service og kvaliteten af din kaffe vil være i top.

Vores professionelle koncept egner sig til utrolig mange forskellige typer virksomheder. Det er alt lige fra kontorer til hoteller og fabrikker, for bare at nævne nogle.

Vi har modeller som kan klare alt fra 80 til mange hundrede kopper kaffe om dagen. Desuden findes der maskiner til både hele bønner samt malet kaffe. 

Der er således altid en maskine som passer til netop dig og din virksomhed.

Hos Nordjysk Kaffe står vi til hver en tid klar med råd og vejledning. På den måde er i sikret bedst muligt i, at i får valgt den helt rette løsning.

Valget af maskinen afhænger nemlig ikke kun af hvor mange kopper den skal kunne producere dagligt. Det afhænger nemlig i høj grad også af jeres ønsker og behov.

Det er for eksempel ikke alle maskiner der kan tilberede hele bønner, men det er dog en mulighed. Ligeledes kan det svinge fra den ene model til den anden, hvor mange varianter kaffe den kan tilberede.

Alt dette skal du dog ikke bekymre dig om. Det hjælper en af vores konsulenter jer med at udforske.

Du har altid kaffe på kanden med en kaffeautomat erhverv

Når du vælger os som leverandør af virksomhedens kaffe, så er du og dine kolleger sikker på altid at have frisk kaffe på kanden. 

Vores kaffeautomat erhverv er nemlig altid klar med en helt dugfrisk og skoldhed kop kaffe. 

Dette er et stort plus for både medarbejdere og kunder. For kaffe smager ganske enkelt bare bedst når det er helt friskbrygget. Dette gør sig ikke mindst gældende ved vores unikke kaffe blends.

Uanset hvilken af vores blends du vælger, så er du sikret en kop ren nydelse. Vores kaffe er nemlig både fyldig og smagfuld uden på nogen måde at være bitter.

Hvis du vil høre mere om vores løsninger samt dine muligheder, så kan vi kontaktes på tlf: 40 90 80 66 eller mail: tje@nordjysk-kaffe.dk.

Nordjysk Kaffe
– GOD KAFFE & GOD SERVICE

Kontrolrapport