Ring på tlf.: +45 40 90 80 66  eller  +45 40 70 80 67

Følg os 

Industri kaffeautomat

Nordjysk Kaffe gør en dyd ud af at tilbyde en industri kaffeautomat i høj kvalitet. Når du køber din nye industri kaffeautomat hos os er du sikret at kvaliteten er i orden.

Vi har maskiner som passer til enhver form for virksomhed. Om det er til kontor, butik, fabrik eller restaurationer og hoteller, så har vi løsningen.

Vores maskiner har en daglig kapacitet på 80 til mange hundrede kopper. Dertil kommer vores kæmpe kaffemaskiner som tillader dig at brygge op imod 40 liter kaffe ad gangen.

Et hvert behov kan dermed dækkes med vores løsninger. Vi har den rette løsning til et hvert behov.

Her hos Nordjysk Kaffe kan vi endda med jævne mellemrum også tilbyde brugte maskiner. Her får du en maskine som tidligere har været anvendt, men som naturligvis er blevet frisket op.

Vi har nemlig tjekket og testet den for at kontrollere at den stadig fungerer optimalt. På den måde kan du stadig trygt stole på at den høje kvalitet er bibeholdt.

Den bedste kaffe til din industri kaffemaskine

Du vil naturligvis gerne kunne tilbyde en god kop kaffe til såvel kunder som medarbejdere. Det kan du med vores løsning hos Nordjysk Kaffe.

Vi har nemlig tænkt den høje kvalitet og hele konceptet igennem. Det gælder således også vores kaffe og the.

Vores kaffe blend har vi endda selv udviklet helt fra bunden. Vi har smagt uendelig mange forskellige slags kaffe og kombinationer heraf. 

I sidste ende fandt vi heldigvis frem til det helt rette miks af smag og fyldighed. 

En bonus er så, at der ligeledes er tænkt bæredygtighed ind. Vi gør nemlig vores til at både planter og medarbejderne har gode forhold. 

Det gælder både rundt om på kaffeplantagerne verden over, men naturligvis også på fabrikken hvor vores kaffe bliver til. Således kan du drikke vores kaffe med ekstra god samvittighed.

Hvis du vil høre mere om vores løsninger samt dine muligheder, så kan vi kontaktes på tlf: 40 90 80 66 eller mail: tje@nordjysk-kaffe.dk.

Nordjysk Kaffe
– GOD KAFFE & GOD SERVICE

Kontrolrapport