Ring på tlf.: +45 40 90 80 66  eller  +45 40 70 80 67

Følg os 

Brugte kaffeautomater i god kvalitet og nyrenoveret

Hvis du leder efter brugte kaffeautomater, så bør du tage et kig her på siden. Hos Nordjysk Kaffe tilbyder vi nemlig med jævne mellemrum brugte kaffeautomater.

Det at vi kan genanvende de brugte maskiner er genialt på flere parametre.

For det første har vi således mulighed for at gøre miljøet en tjeneste. Dette lægger os i det hele taget en del på sinde hos Nordjysk Kaffe. Det er eksempelvis også noget vi tænker over i produktionen af vores kaffe.

Dernæst er det naturligvis både smart at det kan lade sig gøre samt en billigere måde at skaffe sig en maskine til kaffe på. Der er således flere fordele ved at genanvende maskinerne. 

Hos Nordjysk Kaffe sørger vi naturligvis for, at den enkelte maskine er i orden og køreklar inden vi sætter den til salg. Vi ønsker nemlig at du fortsat skal kunne stole på kvaliteten af vores produkter.

Brugte kaffeautomater – samme gode kaffe

Selvom du skulle vælge at investere i brugte kaffeautomater, så betyder det heldigvis ingenting for kaffen. 

På trods af at det er brugte maskiner med nogle år bag sig, så kan det jo heldigvis ikke smages. Således kan du stadig se frem til god kaffe i sublim kvalitet her hos os.

Netop kvaliteten skinner igennem i alle vores produkter. Det vil altså sige både maskiner og drikke.

Når vi vælger at skrive drikke, så er det fordi der er flere forskellige at vælge imellem. 

Vi er naturligvis bedst kendt af samt stolt af vores kaffe. Her har du to forskellige blends at vælge imellem. Derudover kan du få hver variant i forskellige størrelser samt både som hele bønner samt malet.

Men ud over kaffen har vi også et godt udvalg af the. Her har vi både the i breve samt i løs vægt.

Når du står overfor at skulle købe en af vores brugte kaffemaskiner, så står vi naturligvis klar med vejledning. Dette gælder både i valg af maskine samt indholdet deri.

Hvis du vil høre mere om vores løsninger samt dine muligheder, så kan vi kontaktes på tlf: 40 90 80 66 eller mail: tje@nordjysk-kaffe.dk

Nordjysk Kaffe
– GOD KAFFE & GOD SERVICE

Kontrolrapport