Ring på tlf.: +45 40 90 80 66  eller  +45 40 70 80 67

Følg os 

Bæredygtig kaffe – skal sikre fremtidens kaffeproduktion

Hvis du leder efter en god, bæredygtig kaffe, så er du kommet til det rette sted. Hos Nordjysk Kaffe tilbyder vi et par smagfulde varianter af bæredygtig kaffe.

Hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af virksomhedens kaffe, så bør du prøve vores kaffe. 

Vi har sammensat vores kaffe bønne for bønne. Det har vi for at sikre den fantastiske smag samt den gode kvalitet.

Vi har været hele kaffeverdenen rundt for at finde de helt rigtige bønner. Vores kaffe er med andre ord sammensat af flere forskellige typer bønner fra hele verden.

Dette kan tydeligt smages, mærkes og føles når du tager en tår af vores kaffe. Især smagen og fyldigheden i kaffen er noget ganske særligt.

I tilblivelsen af vores kaffe fokuserede vi meget på smag og bønnernes kvalitet. Dette betyder dog ikke at vi ikke også har haft fokus på bæredygtig kaffe.

Vi ønsker nemlig at bakke op om en bæredygtig produktion. Det gør vi dels ved at sikre os at bønnerne dyrkes bæredygtigt. Vi går dog også meget op i ordentlige forhold for arbejderne.

Dette gælder både på kaffeplantagerne, men i særdeleshed også i selve produktionen. Kun på denne måde sikrer vi at vi også i fremtiden vil kunne nyde en god kop kaffe.

Du kan derfor med ekstra god samvittighed nyde din kop kaffe fra Nordjysk Kaffe.

Bæredygtig kaffe leveret direkte til virksomheden

Hos Nordjysk Kaffe står vi klar med et kvalitativt og smagfuldt koncept. Vi har maskiner og automater som passer til et hvert behov. På den måde vil du og din virksomhed altid kunne finde en model som passer til jer og jeres behov.

Vores automater producerer de mest gængse typer kaffe. På den måde kan hver enkelt kunde og medarbejder få det præcis som de ønsker det.

Udover kaffe kan vi også tilbyde et godt udvalg af the fra førende producenter. Vi har te i breve til jer der ønsker mange valgmuligheder. Kan i nøjes med en eller få valgmuligheder vil vi dog foreslå vores te i løs vægt.

Vi kører dagligt i hele Nordjylland og kan således hurtigt komme dig og din virksomhed til undsætning. Dette gælder både ved indkøring af en totalløsning, men også når i er ved at løbe tør for kaffe.

Hvis du vil høre mere om vores løsninger samt dine muligheder, så kan vi kontaktes på tlf: 40 90 80 66 eller mail: tje@nordjysk-kaffe.dk.

Nordjysk Kaffe
– GOD KAFFE & GOD SERVICE

Kontrolrapport