Kaffebrygger til dig, der har et større behov

Det er her hos Nordjysk kaffe at du finder din nye kaffebrygger. En kaffebrygger kan komme i flere forskellige størrelser og udformninger og er en stor hjælp i flere henseender.

Det er især på hoteller samt i større restauranter, kantiner og lignende at disse maskiner kommer til sin ret. Det er nemlig her at de for alvor kan få lejlighed til at vise hvad de kan. 

Denne maskine kan lave op til 40 liter kaffe ad gangen. Nogle kommer endda med to 40 liters kedler. Her skal der således langes virkelig meget kaffe over disken, for at det kan betale sig.

Hvis ikke dette er tilfældet, så bør du sandsynligvis satse på en anden løsning. Her kan vi heldigvis også være behjælpelig hos Nordjysk kaffe.

Vi forhandler nemlig ligeledes en række forskellige automater. Her fås der modeller som passer til nærmest et hvert behov.

Få stillet tørsten med en kaffebrygger fra Nordjysk Kaffe

Fordelen ved disse automater er, at de sørger for at du altid har frisk kaffe på kanden. Men som om at dette ikke var nok, så har du endnu flere muligheder.

Med en af vores automater får du nemlig ligeledes muligheden for at brygge en række forskellige slags kaffe. På den måde kan alle få deres kaffe som de ønsker den, uden selv at skulle tilpasse kaffen efterfølgende.

Her hos Nordjysk Kaffe kender vi naturligvis de forskellige maskiner ud og ind. Vi kan således tilbyde en god og professionel rådgivning.

På den måde er du sikker på at få en løsning som passer til lige netop din virksomhed.

Vi forhandler naturligvis ikke udelukkende professionelle kaffemaskiner og kaffebrygger. Kernen i vores koncept er selvfølgelig den gode kaffe.

Vi har gennem længere tid smagt os til den helt rette sammensætning. Vores blend består derfor også af flere forskellige bønner fra intet mindre end 3 forskellige kontinenter.

Hvis du vil høre mere om vores løsninger samt dine muligheder, så kan vi kontaktes på tlf: 40 90 80 66 eller mail: tje@nordjysk-kaffe.dk.