Wittenborg kaffeautomater til virksomheder | Nordjysk Kaffe
462
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-462,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Automater

Professionel nordjysk kaffeleverandør

God kaffe er Nordjysk Kaffe

Kaffeautomater

Al rigtig god kaffe begynder med en god brygning.

 

Det er rigtig vigtigt, at I som virksomhed får lige netop den Wittenborg kaffeautomat, som opfylder jeres behov.

 

Vi har hos Nordjysk Kaffe valgt at føre Wittenborg kaffeautomater, da vi har erfaring for laver de bedste smagsoplevelser, samt er driftsikre i brug. Det gør, at vores kunder altid får den bedste kop kaffe.

 

Vores udvalg af kaffeautomater dækker alle behov. Vi har alt, lige fra instant automater til det lille behov til store industrimaskiner til det store behov, hvor der skal laves mange gode kopper kaffe hurtigt.

Wittenborg kaffeautomater

Vi har valgt at føre kaffeautomater fra Wittenborg, fordi Wittenborg er kendt for høj kvalitet og stor driftsikkerhed. Det sikrer dig en  god kop kaffe hver gang og mindst mulig risiko for, at kaffeautomaten ikke virker. 

 

Deres kaffeautomater fåes til alle behov. Lige fra den enkle Fb55-model og til de store, som kan lave alt fra cappuchino til latte med mere. 

 

Kontakt os og vi kommer meget gerne ud til dig, og vejleder dig i at finde den rigtige løsning til netop din virksomhed eller idrætsforening.

Wittenborg Fb 7100 plus

Fb 7100 PLUS er den perfekte maskine til kontormiljøet.

 

Perfekt til både små og mellemstore virksomheder, hvor man gerne vil have mulighed for flere muligheder end klassisk sort kaffe. Det kan både være cappuccino, latte, kakao, tevand med mere. 

 

Der er 23 direkte valgmuligheder.

Mulighed for både kop- eller kandefunktion.

Nem rengøring og vedligeholdelse.

B: 450 X D: 475 X H: 870 MM.

Nordjysk Kaffe har mange brugte og renoverede kaffeautomater på lager 7100-Plus-B2C

Wittenborg B2C Fb 7100 plus

 Fb 7100 plus B2C er den perfekte kaffeautomat til hele kaffebønner.

 

Den kværner kaffebønnerne direkte, hvilket giver både høj kvalitet og en helt frisk smag af kaffe. Tilsammen skaber det den ultimative kaffeoplevelse.

Wittenborg Fb 7100 plus B2C er den ideelle kaffeautomat, når du ønsker at kræse for dine medarbejdere og gæster.

 

Mulighed for både kop- eller kandefunktion.

Nem rengøring og vedligeholdelse.

B: 450 X D: 475 X H: 940 MM.

Bonomat bryganlæg

Et bryganlæg benyttes ofte af den lidt større virksomhed, skole eller institution, som brygger store mængder kaffe til mange medarbejdere eller bruger i et højt tempo hele dagen.

 

Bonomat bryganlæg fåes i flere udgaver fra 5 liter op til 40 liter. Bonomat fåes også som enten enkelt- eller dobbelttårnet. Brygbeholdere er separate beholdere og kan placeres efter behov.

 

Digitalt display

Mulighed for timer, så kaffen er friskbrygget, når du har brug for den.

Kan desuden fåes med tevandsudtag.

Eksempel: 10 liter: B: 989 X D: 570 X H: 840 MM.